Sprotbrough, South Yorkshire

July 20, 2017

 

A scandi modern twist completes the kitchen extension and interior remapping of this 1930's family home.

 

The house originally had a through lounge with underused dining room with cold conservatory, and long galley kitchen.

 

It now boasts a contemporary light filled kitchen with huge roof light and space to eat. A new family room has been created with oodles of space to play, and by dividing the old through lounge a new evening snug with bay window allows a space away from a young family. 

 

We also squeezed in a utility and created a downstairs wc.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

May 23, 2019

March 5, 2019

February 8, 2019

February 12, 2018

January 23, 2018

September 15, 2017

Please reload

ARCHIVE POSTS

Please reload